VRAGENLIJST

De gemeente Wijk bij Duurstede werkt aan de Omgevingsvisie voor het stedelijk gebied. De mening van inwoners is hierbij natuurlijk belangrijk. Samen met inbreng van andere partijen en belangenorganisaties vormen zij de basis voor de Omgevingsvisie. Daarom konden alle inwoners van de gemeente deelnemen aan een van de meedenksessies, of ideeën delen in gesprek met medewerkers van de gemeente op straat of via een online vragenlijst.

In de maanden januari en februari 2020 kon u voor de eerste keer deelnemen aan een online enquête over de Omgevingsvisie. In juni 2020 heeft de gemeente een aantal extra, verdiepende vragen gesteld via een online vragenlijst. Het gaat om uitdagingen voor de toekomst die inwoners belangrijk vinden, zoals ruimte voor groen, gezondheid, milieu, voldoende (betaalbare) woningen en voorzieningen. Waar moet de gemeente volgens u op inzetten?

De resultaten van de online vragenlijst en het verdiepende onderzoek zijn verzameld en gebundeld in een onderzoeksrapport. Daarnaast zijn er enkele overzichtelijke infographics gemaakt van de belangrijkste resultaten voor de hele gemeente en per kern. Hieronder kunt u de infographics en de rapportages van de online vragenlijst en het verdiepend onderzoek inzien of downloaden (pdf) door op de naam van het bestand te klikken.

Resultaten online vragenlijst (februari 2020) en verdiepend onderzoek (juli 2020)

In totaal vulden meer dan 800 mensen de online vragenlijst in. Bedankt, u gaf veel bruikbare en interessante informatie! De gemeente is hiermee aan de slag gegaan en heeft een lijst opgesteld met de belangrijkste opgaven en uitdagingen waar de gemeente mee aan de slag gaat. Die opgaven en uitdagingen vindt u terug op de pagina Opgaven & uitdagingen.

© Copyright - Wijk bij Duurstede