VRAGENLIJST

 

De gemeente Wijk bij Duurstede werkt aan de Omgevingsvisie voor het stedelijk gebied. De mening van inwoners is hierbij natuurlijk belangrijk. Daarom kon u in januari en februari deelnemen aan een van de meedenksessies, of uw ideeën delen in gesprek met medewerkers van uw gemeente op straat of via een online vragenlijst.

Bedankt, u gaf daarbij veel bruikbare en interessante informatie! De gemeente is hiermee aan de slag gegaan en heeft een lijst opgesteld met de belangrijkste opgaven en uitdagingen waar de gemeente mee aan de slag gaat. De opgaven waar u de gemeente al genoeg informatie over heeft gegeven zijn verzameld en vindt u op pagina Opgaven & uitdagingen.

Over een aantal uitdagingen heeft de gemeente in de periode van 9 tot 29 juni een aantal extra vragen gesteld via een online vragenlijst. Het gaat om uitdagingen voor de toekomst die inwoners belangrijk vinden, zoals ruimte voor groen, gezondheid, milieu, voldoende (betaalbare) woningen en voorzieningen. Waar moet de gemeente volgens u op inzetten?

Uw antwoorden zijn belangrijk. Samen met inbreng van andere partijen en belangenorganisaties vormen zij de basis voor de Omgevingsvisie. De resultaten van de online vragenlijst worden op dit moment verzameld en gebundeld in een onderzoeksrapport. Zodra het rapport gereed is, wordt het op deze webpagina gepubliceerd.

Resultaten eerdere vragenlijst

Van 20 januari tot en met 9 februari 2020 konden alle inwoners van Wijk bij Duurstede via deze website voor de eerste keer een online vragenlijst invullen. In totaal is deze eerste vragenlijst bijna 800 keer ingevuld. Hartelijk bedankt! De verdeling over de kernen was als volgt:

  • 607 uit Wijk bij Duurstede
  • 109 uit Cothen
  • 82 uit Langbroek

Alle antwoorden van de eerste vragenlijst zijn gebundeld en geanalyseerd. Hiervan is een onderzoeksrapport opgesteld. Dat rapport kunt u hieronder downloaden (pdf) door op de naam van het rapport te klikken. Voor elke kern is ook een infographic gemaakt. Dit geeft in één oogopslag een overzichtelijk beeld van de onderzoeksresultaten per kern. De infographics kunt u eveneens hieronder downloaden (pdf). 

© Copyright - Wijk bij Duurstede