Gesprekstafels en videogesprek Wijk bij Duurstede

Vanaf 8 juli zijn we gestart met het voeren van verdiepende gesprekken met bewoners, ondernemers en stakeholders over de uitdagingen en opgaven in de drie Wijkse kernen. We organiseren zowel online videogesprekken als fysieke bijeenkomsten aan gesprekstafels. Vanwege de corona-maatregelen doen we dat in aangepaste vorm, met kleine groepjes waarbij iedereen onderling voldoende afstand kan houden. Op 13 en 15 juli week waren er in totaal zo’n 75 betrokken inwoners aanwezig bij de gesprekken in het Revius Wijk. Daarna voeren we ook nog gesprekken in Cothen en Langbroek. Nadat alle bijeenkomsten zijn geweest, stellen we een beeldverslag op waarin alle opgehaalde informatie wordt gebundeld. Het beeldverslag kunt u inzien of downloaden op de pagina ‘meedenken‘.